huolto

Lämmitys- ja kylmälaitehuolto Turku

Huollamme ja korjaamme niin yksittäiset laitteet kuin järjestelmätkin

Etsitkö hyvää lämmitys- ja kylmälaitehuoltoa Turun talousalueella? AC & Heating System Oy:ltä saat ammattitaitoista ilmalämpöpumppujen ja kylmälaitteiden huoltoa nopeasti, mutta huolellisesti. Voimme huoltaa ja korjata kaikenmerkkiset laitteet aina yksittäisitä koneista kokonaisiin järjestelmiin. Huoltohenkilökuntamme koostuu alan kokeneista ammattilaisista, joilla on takanaan vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen, lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden sekä kylmälaitteiden huollosta ja -korjauksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nopeat huoltopalvelut silloin, kun niitä tarvitset

Kun kylmälaitteissa ilmenee vikaa, on nopeus valttia. Tämä tiedetään AC & Heating System Oy:n kylmälaitehuollossa hyvin. Suoraviivaisen toimintamallimme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, ja usein erittäin lyhyelläkin varoitusajalla. Kokemuksemme ansiosta saamme korjattua lämmitys-, kylmä- ja ilmastointilaitteiden yleisimmät viat heti ensimmäisellä käynnillä.

Tilaa kylmälaitehuolto asiansa osaavalta ammattilaiselta!

Oikein ja turvallisesti tehdyt huolto- ja korjaustoimet edellyttävät aina ammattilaisen kosketusta. AC & Heating System Oy:n lämmitys- ja kylmälaitehuolto hoitaa laitteiden viat, säädön ja määräaikaishuollot nopeasti ja luotettavasti. Työskentelemme kaikenkokoisissa kohteissa tarjoten ammattitaitoista palvelua niin yrityksille, julkiselle sektorille kuin teollisuuslaitoksillekin.