Jäähdytys-

ja lämmityslaitteet – Raisio ja Naantali

Laadukkaat Lämmitys- ja jäähdytyslaitteet Raisio, Naantali ja Varsinais-Suomi

Kattavat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut kaikenlaisiin tiloihin

AC & Heating System Oy tunnetaan laadukkaista jäähdytys- ja lämmitysratkaisuistaan koko Turun talousalueella. Toimitamme ja asennamme laatumerkkien jäähdytyslaitteet ja lämmityslaitteet myös Raision ja Naantalin alueilla. Lisäksi vastaamme laitteiden asennus- ja huoltopalveluista. Tutustu kokonaisvaltaiseen palveluumme ja ota yhteyttä!

Lämmitys- ja jäähdytysratkaisut yrityksille ja julkiselle sektorille

Suunnittelemme ja toteutamme lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä niin yrityksille, teollisuuteen kuin julkisen sektorin tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan kokonaispalvelun: kartoitamme asiakkaan tilan ja tarpeet ja autamme valitsemaan sopivimmat tuotteet ilmastoinnin toteuttamiseksi. Teemme jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien asennukset sekä opastamme laitteiden käytössä. Lisäksi huolehdimme huoltotöistä, jolloin järjestelmä toimii optimaalisesti vuodesta toiseen.


Carrier- ja Toshiba-jäähdytysratkaisut viralliselta jälleenmyyjältä

Olemme Carrier- ja Toshiba-jäähdytyslaitteiden virallinen jälleenmyyjä Turun, Raision ja Naantalin alueilla. Valikoimaamme kuuluvat monipuoliset Carrierin ilmastointi-, jäähdytys- ja lämmitysratkaisut ja Toshiban VRF-, BIG- ja DI- sekä muut ilmalämpöpumput ja ilmastointilaitteet. Virallisena jälleenmyyjänä tunnemme merkkien lämmitys- ja jäähdytysratkaisut sekä niiden sopivuuden eri kohteisiin.


Lisäksi teemme huoltoja sekä tarjoamme varaosia muidenkin merkkien jäähdytys-, lämmitys- ja kylmälaitteisiin.

Jäähdytys-, lämmitys- ja kylmäkoneiden huolto

Olemme asiantunteva lämmitys- ja kylmälaitehuolto, jossa huolletaan ja korjataan kaikkien merkkien laitteita, koneita ja järjestelmiä. Teemme vuosien tuomalla kokemuksella niin ilmalämpöpumppujen huollot, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien korjaukset, kylmäkoneiden huollot kuin muut huolto- ja korjaustyöt. Suoritamme laitteiden määräaikaishuollot, vianetsinnät, säädöt ja optimoinnit kohteeseen kuin kohteeseen, kaupoista aina teollisuustiloihin asti.

Iskikö akuutti lämmitys- tai jäähdytysongelma? Me tiedämme, ettei tällä alalla ole varaa odotteluun. Siksi olemme hioneet toimintamme mahdollisimman suoraviivaiseksi ja palvelemme asiakkaitamme erittäin nopeasti, lyhyelläkin varoitusajalla. Keskeisen sijaintimme ansiosta pääsemme liikkumaan nopeasti kohteeseen – sijaitsipa se Turussa, Raisiossa tai Naantalissa.


Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne

AC & Heating System Oy on aidosti paikallinen, Turun, Raision ja Naantalin alueilla toimiva yritys. Toimitamme ja asennamme jäähdytyslaitteet, lämmityslaitteet sekä muut jäähdytys- ja lämmitystekniikan ratkaisut kiinteistöille, teollisuudelle ja kaupalle räätälöitynä laatupalveluna. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja kohteestanne!

Ota yhteyttä ja kysy lisää