ilmastointi

Ilmastointityöt Turun seudulla

AC & Heating System Oy takaa toimivan ilmastoinnin!

Raikas ja puhdas sisäilma on edellytys turvalliselle asumiselle ja työnteolle, kun taas sisäilman sopiva lämpötila on merkittävä viihtyvyystekijä. Toimiva ilmastointi onkin kiinteistöjen tärkeimpiä ominaisuuksia. AC & Heating System Turku tekee kokonaisvaltaiset ilmastointityöt Turun talousalueella: kanssamme hoituvat niin ilmastointiasennukset kuin ilmastoinnin huolto ja korjauskin. Meillä on kokemus, osaaminen ja resurssit työskennellä suurenkin mittaluokan kohteissa, kuten esimerkiksi sairaaloissa tai teollisuuslaitoksissa. Kun tarvitset ammattilaista hoitamaan ilmastointityöt, käänny meidän puoleemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmastointiasennukset ammattitaidolla

Myymme ja asennamme laadukkaat ilmastointiratkaisut kiinteistöille ja teollisuudelle. Valikoimiimme kuuluvat esimerkiksi Toshiban lämpöpumput sekä Carrierin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät. Teemme ilmastointityöt vuosien ammattitaidolla, joten voit olla varma huolellisesta, oikein asennetusta lopputuloksesta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa neuvoa oikeiden ilmastointilaitteiden valinnassa ja tehdä myös tarvekartoituksen tiloihinne.

Ilmastoinnin huolto ja korjaus nopeasti

Tekemämme ilmastointityöt sisältävät myös ilmastointilaitteiden huollon ja korjauksen. Oikeanlainen ilmastoinnin huolto ja korjaus vaatii tekijäkseen ammattilaisen, joka tuntee laitteistot ja tehdyt asennusratkaisut. AC & Heating System Oy korjaa ilmastointilaitteiden viat ja tekee ilmastoinnille oikeat säädöt. Teemme myös ilmastointilaitteiden määräaikaishuollot luotettavasti ja nopeasti Turun talousalueella.