Jäähdytys & lämmitys

Lämmitys- ja jäähdytyslaitteet Turku

Carrier- ja Toshiba-jäähdytysratkaisut alan asiantuntijalta

AC & Heating System Oy toimittaa Toshiba- ja Carrier-jäähdytyslaitteet Turun talousalueella niin yrityksille, teollisuudelle kuin julkiselle sektorille vuosien kokemuksella. Kauttamme saat myös tarvittavat jäähdytyslaitteiden asennus- ja huoltopalvelut niin teollisuudelle kuin kaupankin kylmälaitteille. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa tarvekartoituksen jäähdytys- ja lämmitystarpeista ja autamme löytämään parhaat ja oikeat tuotteet juuri sinun kohteeseesi. Asennamme ja huollamme tilaamasi laitteet sekä opastamme laitteiden käytössä Turun seudulla. Olemme se aidosti palveleva kumppani, jonka kanssa asiointi on helppoa ja miellyttävää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Carrier jäähdytys- ja lämmityslaitteet

Carrier on ilmastoinnin ja jäähdytyksen markkinajohtaja maailmassa. Carrierin laitteiden tekninen etumatka perustuu jatkuvaan ja määrätietoiseen tuotekehitykseen ja tuotteiden korkeaan laatuun. Kerromme mielellämme lisää laitteista ja niiden mahdollisuuksista sekä soveltuvuudesta eri kohteisiin.

Toshiban lämpöpumput ja jäähdytysjärjestelmät

Toimitamme myös laadukkaat Toshiba VRF- BIG DI- ja muut ilmalämpöpumput ja järjestelmät yrityspuolen tarpeisiin. Lue täältä lisää Toshiba-tuotteista.

Virallinen jälleenmyyjäsi Turussa

Toimimme Carrier- ja Toshiba-jäähdytyslaitteiden virallisena jälleenmyyjänä Turun talousalueella. Osaava henkilökuntamme hoitaa tarvekartoituksen kohteeseesi ja auttaa sinua oikeiden laitteiden valinnassa. Kauttamme saat myös huollot ja varaosat muihin merkkeihin. Parhaat lämmitys- ja jäähdytyslaitteet Turussa saat AC & Heating System Oy:ltä − ota yhteyttä!